19-12-2017

Ændring: Wulff Slægter ændres til Wulff's

27-11-2017 Ny side under Wulff slægter

Jeg har lavet en ny side under Wulff slægter, her er der to PDF filer med Skifteekstrakter fra Københavns Hvidebog. Skifterne er kun dem som ikke har krævet skiftekommisionens medvirken.

Vh Hanne

Info den 28/8 2017

Kære brugere af min hjemmeside.

Wulff slægterne kommer tilbage   

Jeg forsøgte i sin tid at lave en opsamling på alle Wulffs i Danmark, et lidt for ambitøst forsøg som jeg da også måtte opgive. Men jeg har kigget på de slægter jeg dengang fik samlet - med god hjælp fra mange mennesker - og har så opdaget alvorlige fejl i det der dengang blev lavet.
Jeg har derfor besluttet stille og roligt at oprette de mistede data i nye databaser og få de oplysninger jeg endnu har ført ajour og rettet. De vil så komme tilbage på min hjemmeside efterhånden som jeg får styr på dem.

Vh

Hanne

19-09-2017

INFO til brugerne af min hjemmeside.
Wulff slægterne er redigeret og opdateret med rettelser og nye oplysninger i forhold til den gamle version i min gamle tråd Projekt Wolff/Wulff på Slægt og Data. Alle navne, hvor dåben er fundet, er skrevet som de står i dåben!

Vh Hanne

23-09-2017

Der er kommet en side mere på, med viede/fødte-døbte i Skt. Petri, København. Og så er min egen Wulf slægt også kommet med - 4 genrationer efterkommere fra den ældste ane Nikolaj Wulf.

Vh Hanne